Antena 3 CNN Externe "Ambulanța neagră" revine. "Ne fură copiii pentru organe"

"Ambulanța neagră" revine. "Ne fură copiii pentru organe"

"Ambulanța neagră" revine. "Ne fură copiii pentru organe"
27 Mar 2019   •   13:27

O tabără de imigranți din România instalată lângă Paris a fost atacată luni seara de bărbați înarmați cu bâte și cuțite, după ce pe rețelele de socializare au apărut zvonuri că românii ar fura copii pentru organe folosind ambulanța neagră, scrie ȘtirileProtv care citează publicația Le Parisien.

„Ne-am săturat de voi, românii, o să vă ucidem!”, le-a strigat unul dintre agresori. Oamenii spun că se tem acum să îşi mai lase copiii afară, din cauza atacurilor francezilor.

"Nu am dormit deloc noaptea trecută, am stat toți împreună, în jurul unui foc", a povestit o mamă, citată de publicația franceză.

Familiile de romi au fost escortate în camionetele lor de poliția până la Paris.

Totul ar fi început luni, în jurul orei 20, atunci la Clichy-sous-Bois, atunci când un grup înarmat cu bâte ar fi atacat un grup de români. "Familiile au fost terorizate", susțin polițiștii.

O oră mai târziu, primarul din localitate a asigurat populația din urbe de susținere, și a precizat că dacă sunt fapte de semnalat, ele trebuie indicate poliției. "Nu putem accepta organizarea de miliții contra unei comunități", a spus edilul.

După o altă oră, pe un alt teren, alte violențe au fost semnalate. Șapte persoane au fost arestate aici, înarmate cu bâte, cuțite.

Luni, o locuitoare din Montfermeil ar fi depus o plângere contra unui bărbat suspectat că ar fi vrut să-i agațe copilul în stația de autobuz, după ce și-ar fi pus mâna pe capul acestuia și i-ar fi propus să-l însoțească. Bărbatul ar fi avut o camionetă roșie, a explicat mama panicată. Numerele de înmatriculare au fost shareuite intens pe rețelele de socializare însoțite de fotografii cu bărbați și femei descriși ca fiind "răpitori de copii".

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close