Antena 3 CNN Externe Un american a câștigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil, după ce în 2021 a mai câștigat un milion

Un american a câștigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil, după ce în 2021 a mai câștigat un milion

Un bărbat din Carolina de Nord a câştigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil, după ce, în 2021, a mai câștigat un milion.

Un american a câștigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil, după ce în 2021 a mai câștigat un milion
Sursa foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Apr 2023   •   00:00

La aproape doi ani de când a câștigat un milion de dolari cu un loz răzuibil, Pharris Frank a avut parte de o surpriză mult mai mare.

Bărbatul a declarat că ieşise în oraş cu treabă în momentul în care s-a gândit să cumpere un loz, iar ziua respectivă s-a dovedit a fi, din nou, una norocoasă.

“Interesant este că prima dată când am câştigat eram la două mile de casă. De data asta eram la patru ore şi jumătate de casă”, a spus americanul.

Potrivit loteriei care a făcut anunțul, North Carolina Education Lottery, şansele de a câștiga două milioane de dolari la lozul cumpărat de Frank erau de unu la 1,5 milioane, însă bărbatul a declarat că se aștepta să câștige din nou.

Citește și: Un bărbat din Arad şi-a dat foc la maşină când a vrut să scoată benzina din rezervor cu o bormaşină

 “Este o nebunie. Cu o zi înainte să câştig, prietenul meu mă întreba cum a fost când am câştigat un milion. Şi i-am spus că o să dublez suma”, a mai adăugat fericitul câștigător.

După câştigul din iulie 2021, Frank a cheltuit banii pe “o nuntă de vis”, însă,  de această dată, el îşi propune să plece în vacanţă împreună cu soţia sa, potrivit cnn.com, citat de news.ro.

×
Subiecte în articol: american loterie castig
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close