Antena 3 CNN Externe Ana Maria Roman, trimisul special Antena 3 în Ucraina, în direct din Liov, ultimul oraș bombardat de ruși

Ana Maria Roman, trimisul special Antena 3 în Ucraina, în direct din Liov, ultimul oraș bombardat de ruși

Liov este ultimul oraș bombardat de forțele ruse, sâmbătă, în timp ce președintele Joe Biden se afla la doar 400 de kilometri distanță, într-o vizită oficială în Polonia. Aceasta a fost modalitatea lui Vladimir Putin de a-l saluta pe președintele SUA.

Ana Maria Roman, trimisul special Antena 3 în Ucraina, în direct din Liov, ultimul oraș bombardat de ruși
Sursa foto: Antena 3
28 Mar 2022   •   13:20

Au fost bombardamente și aseară, la 150 de kilometri de Liov. A sunat alarma, iar toți locuitorii au fost nevoiți să se adăpostească. 

Oamenii sunt speriați, pentru că nu se așteptau ca Liovul să fie bombardat, având în vedere că s-au luat măsuri pentru ca acest oraș să nu fie o țintă pentru trupele ruse.

Orașul a fost demilitarizat, dar se pare că acest lucru nu i-a oprit pe militarii ruși să îl atace.

Ana Maria Roman, trimisul special Antena 3 în Ucraina, se află acum la un centru de refugiați din Liov, unde oamenii merg pentru a-și procura medicamente și mâncare.

La Liov merg sute de mii de ucraineni care vor să se adăpostească de atacurile rușilor sau care vor să plece din țară. Autoritățile oferă cazare în acest moment pentru 400.000 de oameni.

Sunt aproximativ 1.2 milioane de refugiați care au trecut prin Liov de la începutul războiului din Ucraina.

×
Subiecte în articol: Liov Război Ucraina
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close