Antena 3 CNN Externe Anti-vaccinist celebru, internat în stare gravă cu COVID, după ce a spus că vaccinurile vor elimina „oamenii proști”

Anti-vaccinist celebru, internat în stare gravă cu COVID, după ce a spus că vaccinurile vor elimina „oamenii proști”

Rick Wiles, realizatorul unui talk show-show de extremă dreapta și anti-vaxxer, a fost internat în spital după ce a fost infectat cu COVID-19. Bărbatul declarase recent că vaccinurile vor elimina „oamenii proști”.

Anti-vaccinist celebru, internat în stare gravă cu COVID, după ce a spus că vaccinurile vor elimina „oamenii proști”
Sursa foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    03 Iun 2021   •   09:42

În urmă cu aproximativ o lună, Rick Wiles anunța că nu se va vaccina niciodată. Însă site-ul său, TruNews, a anunțat în acest weekend, că bărbatul a fost infectat și dus la spital unde i s-a administrat oxigen. 

Site-ul a publicat, în nenumărate rânduri, fel și fel de teorii ale conspirației ale unor persoane considerate rasiste, antisemite, homofobe şi islamofobe. Totodată, site-ul l-a numit pe fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, „un demon din iad”, iar Wiles obișnuia să spună că Obama „a sodomizat spiritual națiunea”.

Motivul pentru care a anunțat că nu se va vaccina niciodată era faptul că el credea că vaccinurile sunt folosite pentru a comite un „genocid”, pentru a ucide sute de milioane de oameni.

„Nu mă voi vaccina”, spunea Wiles. „Voi fi unul dintre supraviețuitori. Voi supraviețui genocidului ... Singurul lucru bun care va ieși din asta este că mulți oameni proști vor fi uciși. Dacă vaccinul va elimina o mulțime de oameni proști, ei bine, vom avea o lume mai bună”, spunea Wiles. 

TruNews și-a suspendat brusc transmisia săptămâna trecută, anunțând că „se confruntă cu un focar de gripă și COVID în rândul unor angajați și rude ale acestora”. Tot atunci, reprezentanții site-ului au anunțat că Rick Wiles a fost infectat și a avut nevoie de spitalizare, scrie news.yahoo.com.

×
Subiecte în articol: Rick Wiles
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close