Antena 3 CNN Externe Anunțul făcut de autorități după incendiul devastator din Dubai

Anunțul făcut de autorități după incendiul devastator din Dubai

Anunțul făcut de autorități după incendiul devastator din Dubai
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Dec 2015   •   21:27

Incendiul de amploare care s-a declanșat joi seara la un hotel de lux din Dubai nu s-a soldat cu victime, iar ceremoniile de Anul Nou se vor desfășura în continuare, a anunțat un oficial al apărării civile, la postul de televiziune Al Arabiya, potrivit Reuters.

Un puternic incendiu a izbucnit la hotelul de cinci stele Address din centrul orașului Dubai în Emiratele Arabe Unite, înainte de a fi lansate artificiile pentru a sărbători trecerea în noul an. Artificiile urmau să fie aprinse în apropiere de turnul Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, a precizat pentru Reuters un martor de la fața locului. Directorul general al Apărării civile din Dubai, generalul Rashed al-Matrouchi, a precizat că flăcările nu au afectat semnificativ interiorul hotelului, conform AFP. De asemenea, acesta a subliniat că nu sunt victime. Oamenii care se aflau în hotel în momentul izbucnirii incendiului au fost evacuați.

"Un incendiu a fost semnalat la hotelul Address Downtown. Autoritățile sunt la fața locului pentru a gestiona acest incident", a anunțat biroul de presă guvernamental din Dubai pe Twitter.

Martorii prezenți la fața locului au afirmat că flăcări imense au cuprins pereții exteriori ai hotelului. Una dintre persoanele de la fața locului a precizat pentru AFP că incendiul s-a declanșat la puțin timp după ora locală 21.30 (17.30 GMT) și că s-a extins rapid.

×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close