Antena 3 CNN Externe Un chef i-a tranșat corpul fiicei sale cu cuțitul pentru kebab pentru că a venit beată acasă - Poveste incredibilă

Un chef i-a tranșat corpul fiicei sale cu cuțitul pentru kebab pentru că a venit beată acasă - Poveste incredibilă

Justiția s-a pronunțat în cazul lui Hasan Uslu (foto, stânga), chef la un restaurant specializat în kebab, care și-a ucis fiica sub pretextul că a venit beată acasă.

Un chef i-a tranșat corpul fiicei sale cu cuțitul pentru kebab pentru că a venit beată acasă - Poveste incredibilă
de Adrian Iclozan    |    30 Sep 2020   •   16:00

Victima, Didem Uslu (foto, dreapta), o dansatoare de 32 de ani, a fost strangulată de tatăl său, care i-a tranșat corpul cu cuțitul de la șaormerie și a îngrămădit bucățile de cadavru în congelator, relatează presa internațională.

Drama s-a petrecut în data de 14 decembrie 2018, în districtul Kesan din nord-vestul Turciei. 

Potrivit confesiunii făcute în fața instanței de tatăl asasin, Hasan și-ar fi pierdut cumpătul după ce fiica sa, aflată sub influența alcoolului, și-a insultat mama și a continuat să arunce replici chiar și după ce a fost admonestată.

Drept urmare, a strangulat-o.

După ce a dezmembrat-o cu cuțitul și a depozitat temporar bucățile tranșate în congelator, el a încercat să scape de ele aruncându-le, una câte una, într-o pădure din apropiere.

Victima, identificată după ce un localnic a găsit părți din cadavru

Un braț al victimei a fost găsit în ianuarie anul acesta de un culegător de conuri de pin iar poliția, pe baza amprentelor digitale, a stabilit identitatea victimei și l-a arestat pe tatăl ucigaș.

Într-o depoziție din închisoare prin legătură video, Hasan Uslu a cerut să fie eliberat, invocând vârsta, starea precare de sănătate și riscul de a se îmbolnăvi de coronavirus.

Instanța l-a găsit vinovat de omor comis cu intenție și l-a condamnat la 24 de ani de închisoare, potrivit ziariștilor care au urmărit acest caz.

Soția lui Hasan, acuzată inițial că a tăinuit crima, a fost achitată.

×
Subiecte în articol: Hasan Uslu kebab Kesan
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close