Antena 3 CNN Externe Atac armat la Munchen. Apel disperat al Poliției germane: Nu faceți asta!

Atac armat la Munchen. Apel disperat al Poliției germane: Nu faceți asta!

 Atac armat la Munchen. Apel disperat al Poliției germane: Nu faceți asta!
22 Iul 2016   •   21:12

ATAC ARMAT MUNCHEN. Poliția din Munchen, Germania, a lansat un apel către cei care au fost prezenți la atacul armat dintr-un mall din centrul orașului: Vă rugăm nu postați fotografii sau filmulețe cu operațiunile poliției în curs de desfășurare. Nu ajutați agresorii!

Ministerul de Interne al landului german Bavaria confirmă moartea a trei persoane în atacul armat de vineri de la centrul comercial de lângă Stadionul Olimpic din Munchen, relatează Reuters.

Potrivit DPA, în centrul oraşului Munchen s-a stârnit panică în contextul în care populaţia s-a adunat în piaţa Stachus. Potrivit unui reporter al agenţiei germane de la faţa locului, oamenii plâng şi ţipă. Poliţişti puternic înarmaţi încearcă să menţină ordinea.

Pe de altă parte, Thomas Baumann, un purtător de cuvânt al poliţiei din Munchen, a spus că poliţia nu ştie unde sunt atacatorii. "Încercăm să aducem situaţia sub control. Nu ştim unde sunt atacatorii", a spus el.

Ziarul Muncher Abendzeitung a avansat un bilanţ de 15 morţi, iar televiziunea germană NTV a evocat zece persoane decedate în atacul armat de vineri de la centrul comercial din apropierea Stadionului Olimpic din capitala bavareză.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: munchen
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close