Antena 3 CNN Externe Atac sângeros într-un sat unguresc: Un bărbat şi-a ucis cu sabia tatăl, fratele, doi bunici şi le-a rănit pe mamă şi soră

Atac sângeros într-un sat unguresc: Un bărbat şi-a ucis cu sabia tatăl, fratele, doi bunici şi le-a rănit pe mamă şi soră

Atac sângeros într-un sat unguresc: Un bărbat şi-a ucis cu sabia tatăl, fratele, doi bunici şi le-a rănit pe mamă şi soră
Sursa foto: Foto: swordssource.com
06 Apr 2012   •   14:03
UPDATE 15:40 - Bărbatul de 24 de ani care şi-a ucis patru membri ai familiei cu sabia şi a rănit grav alţi trei, vineri dimineaţă, în Ungaria, a fost arestat de poliţie în timp ce încerca să fugă, relatează AFP.

Atacatorul, identificat drept Jutas Csanad Horvath, a fost arestat în jurul orei 10.30 GMT (13.30, ora României), în apropierea casei sale, în timp ce încerca să fugă. El a fost reţinut de unitatea de intervenţie antiteroristă TEK trimisă de la Budapesta la Kulcs.
   
TEK a instalat un perimetru de securitate în zonă şi aproape 135 de poliţişti au fost mobilizaţi, sprijiniţi de elicoptere şi nave ale poliţiei naţionale.
   
Tânărul l-a ucis pe tatăl său, pe fratele său şi pe cei doi bunici şi le-a rănit grav pe mama şi pe sora sa, precum şi un alt membru al familiei. Unul dintre cei trei răniţi, aflat în stare critică, a fost transportat la spitalul din Budapesta, iar ceilalţi doi, aflaţi în stare stabilă, au fost internaţi în două spitale din apropiere de Kulcs.
   
Poliţia a precizat că nu a avut loc o luare de ostatici.



Un ungar a ucis patru persoane cu sabia, vineri dimineaţă, şi s-ar fi retras în locuinţa sa unde reţine alte trei persoane, a anunţat agenţia de presă MTI, citând oficiali aflaţi la locul incidentului, informează AFP. Ostaticii sunt răniţi.
   
Potrivit sursei citate, se pare că este vorba despre o dramă familială care se desfăşoară în satul Kulcs, situat la 60 de kilometri sud de Budapesta.
 
Din motive încă necunoscute, bărbatul a ucis patru persoane, după care s-a retras în locuinţa sa, unde reţinea alte trei persoane, pe care le-a rănit grav.
   
O unitate de intervenţie antiteroristă a poliţiei a fost trimisă de la Budapesta la Kulcs şi a reuşit să-l imobilizeze pe agresor, în jurul orei 10.30 GMT (13.30, ora României).



×
Subiecte în articol: budapesta atacator sabie ostatici
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close