Antena 3 Externe Atac terorist la Nisa. Un bebeluș de opt luni pierdut în timpul atentatului, regăsit cu ajutorul Facebook

Atac terorist la Nisa. Un bebeluș de opt luni pierdut în timpul atentatului, regăsit cu ajutorul Facebook

15 Iul 2016   •   06:55
Atac terorist la Nisa. Un bebeluș de opt luni pierdut în timpul atentatului, regăsit cu ajutorul Facebook

Un bebeluş de 8 luni pierdut în timpul atacului de la Nisa din seara de joi a fost regăsit graţie solidarităţii oamenilor pe Facebook, relatează vineri dimineaţa pagina electronică a radioului Europe 1. 

În momentul atacului, sute de oameni care asistau la focul de artificii de Ziua Naţională, pe Promenade des Anglais din Nisa, au fugit, iar în busculada generală o familie şi-a pierdut bebeluşul aflat în cărucior. 

Imediat, un apel de ajutor a fost lansat pe Facebook, însoţit de fotografia micuţului. Mesajul familiei a fost redistribuit de aproape 22.000 de ori. 

În mod miraculos, la o oră după publicarea mesajului, familia a anunţat că bebeluşul a fost găsit. Răsuflând uşurată, mama copilului a mulţumit tuturor persoanelor care i-au trimis mesaje de susţinere şi i-au difuzat mesajul de căutare. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close