Antena 3 CNN Externe Atacuri armate în SUA: Patru oameni, inclusiv un copil, au fost ucişi (VIDEO)

Atacuri armate în SUA: Patru oameni, inclusiv un copil, au fost ucişi (VIDEO)

Atacuri armate în SUA: Patru oameni, inclusiv un copil, au fost ucişi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: www.necn.com
29 Sep 2010   •   09:25

Două atacuri armate fără motiv clar au înspăimântat locuitorii unor oraşe americane. La Boston, patru persoane, între care un copil, au fost împuşcate mortal într-un cartier de imigranţi. Iar în campusul universităţii din Texas, un student a deschis focul la întâmplare, fără să facă victime, şi apoi s-a sinucis.

Atacul de la Boston s-a produs în plină noapte. Patru oameni au fost împuşcaţi mortal iar un al cincilea este în stare de moarte clinică şi nu se crede că va supravieţui. Printre victime se numără un copil de doi - trei ani, încă neidentificat.

Unele din victime, surprinse dormind de ucigaşi, au fost târâte pe stradă şi împuşcate. Anchetatorii cred că asasinatele au legătură cu traficul de droguri, dar n-au încă niciun indiciu asupra ucigaşilor. Vecinii sunt înspăimântaţi şi încearcă să se mute în alt cartier.

În Texas, un individ a deschis focul la întâmplare, pe stradă, cu o puşcă automată Kalaşnikov, chiar in campusul unei universitati. Din fericire, nu a făcut nicio victimă.

Unităţile speciale l-au încolţit, în clădirea unei biblioteci, pe agresor, care s-a sinucis. Era vorba de un student de 19 ani, descris ca foarte inteligent şi bine pregătit. Nimeni nu ştie deocamdată care a fost motivul acţiunii sale. În 1966, la aceeaşi universitate, un student a ucis 15 oameni şi a rănit alte câteva zeci, înainte de a fi împuşcat mortal de poliţie. Atacul de atunci a fost unul din cele mai grave din istoria Statelor Unite.

Antena 3

×
Subiecte în articol: atac armat SUA Texas boston
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close