Antena 3 CNN Externe Atentat la Nisa. Bilanţul a ajuns la 85 de morţi şi 434 de răniţi

Atentat la Nisa. Bilanţul a ajuns la 85 de morţi şi 434 de răniţi

Atentat la Nisa. Bilanţul a ajuns la 85 de morţi şi 434 de răniţi
05 Aug 2016   •   00:10

Un bărbat rănit în atentatul comis în seara de 14 iulie la Nisa (sudul Franţei) a decedat joi, a anunţat Spitalul Pasteur din acest oraş, unde el se afla internat în secţia de terapie intensivă, transmite AFP.

Acest deces aduce la 85 numărul persoanelor ucise şi la 434 pe cel al răniţilor în atentatul comis cu ajutorul unui camion care a intrat pe Promenade des Anglais din Nisa. Atacul a fost revendicat de organizaţia jihadistă Stat Islamic.

Potrivit săptămânalului regional Le Messager, ultima victimă este un bărbat de 56 de ani, de profesie psiholog, cu domiciliul în provincia Savoia Superioară. Soţia sa şi unul dintre fiii lor au decedat de asemenea în acest atentat, în timp ce fiica lor, în vârstă de 14 ani, este încă spitalizată la Nisa.

Şefa secţiei de terapie intensivă a Spitalului Pasteur din Nisa, Carole Ichai, indicase cu puţin timp înaintea anunţării noului deces că patru persoane rănite în atentat, toate adulte, încă se află la reanimare, starea a trei dintre ele fiind în curs de ameliorare.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: atentat la nisa atentat terorist
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close