Antena 3 CNN Externe Atentat la Nisa. Mărturia cutremurătoare a unui supraviețuitor român: „Eram la 20 de metri de camion. Ne-am izbit unii de alții ca să ne ferim din calea lui”

Atentat la Nisa. Mărturia cutremurătoare a unui supraviețuitor român: „Eram la 20 de metri de camion. Ne-am izbit unii de alții ca să ne ferim din calea lui”

de S.T.    |    15 Iul 2016   •   13:55

Un român originar din Buzău, stabilit la Nisa, se află printre supraviețuitorii atentatului terorist.

Adrian Bogdan a postat pe Facebook un anunț în care poveșteste cât de aproape a fost de moarte.

„Acest camion s-a aflat la 20 m în fața mea nevăzându-l deoarece vorbeam la telefon privind în astfalt şi neauzind prea bine din cauza concertului .Datorită mulțimi aflate înaintea mea am scăpat cu viață deoarece s-a produs acel zgomot de impact şi aşa am ridicat privirea.Ne-am bușit unii de alții pt a ne feri din calea camionului după care am rămas şocat..,,copii ,tineri,vârstnici.....CARNAGIU Dumnezeu să-i odihnească”, a scris românul stabilit în Franța.

Un camion a lovit în mulțimea adunată la Nisa pentru focurile de artificii cu ocazia Zilei Naționale a Franței, joi seară, la orele 22.30 (23.30, ora României), înregistrându-se 84 de morți și sute de răniți.

×
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close