Antena 3 CNN Externe Atentatul de la Nisa. Cum au încercat doi tineri să-l oprească pe terorist - detalii înfiorătoare - VIDEO

Atentatul de la Nisa. Cum au încercat doi tineri să-l oprească pe terorist - detalii înfiorătoare - VIDEO

Atentatul de la Nisa. Cum au încercat doi tineri să-l oprească pe terorist - detalii înfiorătoare - VIDEO
Sursa foto: foto: captura video
18 Iul 2016   •   22:45

Un motociclist a carui identitate nu a fost inca descoperita a incercat sa stopeze camionul condus de Mohamed Lahouaiej Bouhlel si a sfarsit prin a intra cu motocicleta sub rotile vehiculului. Un alt trecator s-a agatat de portiera camionului care a intrat in multime, de ziua Frantei, potrivit hotnews.ro.

Dintre cei doi eroi, doar unul a fost identificat: Alexandre Migues, un locuitor din Nisa care se afla pe Promenade des Anglais, in data de 14 iulie, in momentul in care a vazut camionul lovind o femeie, sub ochii lui. Despre motociclist nu se stie nicio informatie.

Alexandre a coborat de pe bicicleta si a luat-o la fuga dupa camion. "A fost ceva instinctiv, nici macar nu imi pot explica cum am reusit sa alerg dupa un camion", povesteste el.

"Cand am vazut ca era decis (sa ucida oameni), am incercat sa fac ceva", povesteste Alexandre. Barbatul a sarit pe capota camionului.

"Am vazut ca pot ajunge la cabina, am ajuns si am incercat sa deschid portiera de doua-trei ori".

Teroristul a scos atunci un pistol din geanta sa, pentru a incerca sa-l ucida. Atunci se vede un al doilea om, pe un scuter, care vine spre camion. "A venit pe scuter si s-a aruncat sub rotile camionului, pentru a-l opri. Am lasat portiera si cand scuterul a lovit camionul am auzit zgomotul gloantelor.

O inregistrare video, filmata de un ziarist german de la balconul hotelului sau, il arata pe motociclist lansandu-se in urmarirea camionului, inainte de a intra cu motocicleta sub rotile sale.

×
Subiecte în articol: atentat la nisa atentat terorist
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close