Antena 3 CNN Externe Autobuz sau ring de box? Bătaie între un tânăr de culoare şi un bătrân (VIDEO)

Autobuz sau ring de box? Bătaie între un tânăr de culoare şi un bătrân (VIDEO)

Autobuz sau ring de box? Bătaie între un tânăr de culoare şi un bătrân (VIDEO)
Sursa foto: bataie
18 Feb 2010   •   11:33

Un autobuz de transport public a devenit, pentru câteva clipe, ring de box în Statele Unite. S-a întâmplat după ce doi bărbaţi, dintre care unul de culoare, şi-au aruncat insulte rasiste. Avertizăm că unele din imaginile ce urmează pot fi şocante.

Înregistrarea făcută de o pasageră nu a surprins momentele iniţiale ale disputei, ci doar câteva replici. La un moment dat, bărbatul mai în vârstă s-a mutat în celălalt capăt al vehiculului sperând să evite conflictul.

Însă, tânărul de culoare a continuat cearta. Unii martori au încercat să liniştească spiritele, dar alţii nici n-au părut să dea importanţă incidentului.

Deşi învingător, bărbatul vârstnic a fost atât de emoţionat încât şi-a uitat în autobuz sacoşa de cumpărături. Aceasta a fost recuperată chiar de femeia care a făcut înregistrarea şi care a părut să se distreze copios în tot timpul conflictului.

Ea l-a sfătuit pe omul bătut să se adreseze justiţiei, dar acesta s-a mulţumit să ameninţe că-i va arăta el adversarului, dacă-l va revedea.



Incidente asemănătoare au loc şi în autobuzele româneşti. Un şofer a aplicat o corecţie cu pumnii şi picioarele unui pasager, după ce acesta îi atrăsese acestuia atenţia că nu conduce prudent. Incidentul a avut loc în autobuzul 425, care face legătura între Bucureşti şi Jilava.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: bătaie autobuz SUA
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close