Antena 3 CNN Externe Trei avertismente grave despre planul lui Putin | Războiul din Ucraina este doar începutul. Care este următoarea ţintă

Trei avertismente grave despre planul lui Putin | Războiul din Ucraina este doar începutul. Care este următoarea ţintă

Rusia şi China au pus tunul acuzațiilor pe ţările NATO. Iată care sunt cele trei avertismente grave despre planul lui Putin.

Trei avertismente grave despre planul lui Putin | Războiul din Ucraina este doar începutul. Care este următoarea ţintă
Sursa foto: Twitter/ Sphithiphithi Evaluator
de Claudia Popovici    |    30 Apr 2022   •   23:17

Ministrul de externe rus acuză ţările Alianței Nord Atlantice că ele sunt cele care împiedică obținerea încetării focului şi tot ele sabotează negocierile prin instrucțiunile pe care le-ar da americanii şi britanicii autorităţilor de la Kiev.

Mai mult. acesta a lansat un avertisment privind şi furnizarea de arme în Ucraina.

Reamintim că ieri, premierul Nicolae Ciucă a spus că se analizează această posibilitate din partea României. 

"Diverse arme sunt trimise în Ucraina prin Polonia şi alte ţări NATO într-un flux nesfârșit (...) Acestea sunt retorici militante şi acțiuni inflamatorii din partea suporterilor vestici ai Kievului", spune Serghei Lavrov, ministrul rus de externe.

Pe de cealaltă parte Volodimir Zelensky, preşedintele Ucrainei, a venit şi el cu un avertisment spunând că Putin vrea, de fapt, să " dezmembreze Europa şi să obțină o lovitură la adresa democrației globale. Războiul din Ucraina este doar începutul". 

În același timp a mai venit şi un fost şef NATO, Richard Shirreff care spune că "vestul trebuie să se pregătească pentru cel mai rău scenariu cu Rusia. Iar cel mai rău caz este războiul cu Rusia. Prin pregătirea pentru cel mai rău scenariu, este mai probabil să fie descurajat Putin, fiindcă, în cele din urmă, Putin respectă tăria". 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Ucraina NATO
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close