Antena 3 CNN Externe Băieţel de 5 ani din SUA, bătut şi torturat până la moarte. Tatăl copilului, pus sub acuzare (VIDEO)

Băieţel de 5 ani din SUA, bătut şi torturat până la moarte. Tatăl copilului, pus sub acuzare (VIDEO)

Băieţel de 5 ani din SUA, bătut şi torturat până la moarte. Tatăl copilului, pus sub acuzare (VIDEO)
01 Mai 2010   •   10:16

Un băieţel de 5 ani din Statele Unite a fost bătut şi torturat până la moarte, cel mai probabil, chiar de proprii părinţi. Tatăl copilului a fost pus sub acuzare pentru omucidere. Cazul i-a şocat chiar şi pe veteranii din poliţie, care afirmă că n-au mai văzut niciodată o fiinţă umană atât de chinuită.

Poliţiştii din oraşul Gary au fost chemaţi, zilele trecute, într-un cartier mai puţin înstărit, unde se anunţase dispariţia unui copil pe nume Leon. După câteva ore de căutări, băieţelul a fost găsit ascuns în podul unei case părăsite, vecină cu locuinţa familiei sale.

Micuţul Leon abia mai răsufla şi era într-o stare cumplită. Întregul trup îi era acoperit de lovituri şi cicatrici ale unor răni mai vechi, iar la mâini avea urme care arătau că fusese legat. El a fost dus imediat la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Medicul legist nu poate, nici el, înţelege cum de un copil a putut fi atât de chinuit. Bănuielile s-au îndreptat asupra părinţilor, care au fost interogaţi câteva zile, până când anchetatorii au fost siguri că pot formula acuzaţii.

Tatăl lui Leon este învinuit de omucidere iar mama - de neglijenţă criminală. Ceilalţi patru copii ai femeii au fost încredinţaţi unui centru de plasament.



Observator



×
Subiecte în articol: copil SUA batut
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close