Antena 3 CNN Externe Un bărbat a tăiat cu un cuțit 10 pasageri, într-un tren din Tokyo: "Vreau să omor femei care par fericite"

Un bărbat a tăiat cu un cuțit 10 pasageri, într-un tren din Tokyo: "Vreau să omor femei care par fericite"

Un bărbat a înjunghiat cel puțin 10 pasageri dintr-un tren de navetiști din Tokyo, rănind grav două persoane.

Un bărbat a tăiat cu un cuțit 10 pasageri, într-un tren din Tokyo: "Vreau să omor femei care par fericite"
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    07 Aug 2021   •   10:26

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Tokyo a înjunghiat într-un tren zeci de femei pentru că, potrivit declarațiilor lui, ”păreau fericite”.

Atacul s-a produs într-un tren de navetişti în vestul capitalei japoneze, în jurul orei locale 08.40 seara (11.40 GMT), într-un moment când în trenul cu 10 vagoane se aflau câteva sute de călători.

Zece pasageri – cinci femei şi cinci bărbaţi – au fost răniţi, unul dintre ei, o studentă de circa 20 de ani, suferind răni grave la spate şi la piept.

Suspectul, Yusuke Tsushima, de 36 de ani, a reuşit să fugă, fiind arestat mai târziu la un magazin dintr-un cartier învecinat, după ce i-a mărturisit vânzătorului că el este autorul atacului din tren şi că s-a săturat să fugă.

El a recunoscut atacul, declarând poliţiei că vrea „de şase ani să omoare femei care par fericite”. „Oricine ar fi fost ok”, a adăugat suspectul.

Departamentul de pompieri al orașului a declarat că nouă dintre cei 10 pasageri au fost transportați la spitale din apropiere, în timp ce al zecelea a reușit să plece pe jos. Toți răniții erau conștienți, au precizat reprezentanții departamentului de pompieri.

×
Subiecte în articol: Tokyo atac cu cuțitul pasageri injunghiere
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close