Antena 3 CNN Externe Un bărbat dispărut de două luni ar fi căzut în mașina de tocat de la fabrica în care lucra, în SUA

Un bărbat dispărut de două luni ar fi căzut în mașina de tocat de la fabrica în care lucra, în SUA

Un tânăr de 20 de ani, care a dispărut în urmă cu două luni, a murit după ce a căzut într-o mașină de tocat la fabrică de reciclare unde lucra, în Carolina de Sud.

Un bărbat dispărut de două luni ar fi căzut în mașina de tocat de la fabrica în care lucra, în SUA
Sursa foto: Pexels
de Alexandra Ionescu    |    11 Iul 2022   •   15:19

La începutul lunii mai, Duncan Alexander Burrell-Gordon a fost dat dispărut de familia sa, ultima sa locație cunoscută fiind la locul de muncă la unitatea de recuperare și reciclare industrială din Greer, Carolina de Sud.

În urmă cu câteva zile, Rusty Clevenger, medicul legist din regiune, a declarat că bucăți mici de carne umană au fost găsite în jurul mașinii la care lucra Burrell. După ce a efectuat un test ADN pe sângele uscat, medicul legist a putut confirma că acesta se potrivește cu ADN-ul părinților tânărului dispărut.

Medicul, care a ajuns la locul ultimei locații cunoscute a lui Burrell, la mai bine de o lună după ce fusese dat dispărut, a adăugat că mașina de tocat plastic în cauză a fost inspectată trei ori înainte, inclusiv o dată de către tatăl bărbatului dispărut.

În urma unei noi verificări, medicul a găsit urmele biologice sub o bandă transportoare.

Între momentul în care tânărul de 20 de ani se crede că a căzut în mașina industrială (care este capabilă să mărunțească metalul, dar este folosită în principal pentru plastic), până la începutul lunii iunie, se estimează că au fost procesate peste 60.000 de kilograme de plastic.

”Pot confirma că materialul este în concordanță cu grăsimea umană, cu particule microscopice de piele și bucăți mici de os”, a spus Clevenger într-un comunicat de presă, menționând că nu va putea emite un certificat de deces pentru bărbat, deoarece nu există un cadavru.

Incidentul este investigat acum și de Administrația pentru Securitate și Sănătate în Muncă pentru a se stabili dacă au fost încălcate normele în vigoare privind siguranța la locul de muncă.

×
Subiecte în articol: SUA Duncan Alexander Burrell-Gordon
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close