Antena 3 CNN Externe Băutura pe care tu o adori era să îl ucidă. Doza i-a secţionat întreg obrazul

Băutura pe care tu o adori era să îl ucidă. Doza i-a secţionat întreg obrazul

Băutura pe care tu o adori era să îl ucidă. Doza i-a secţionat întreg obrazul
Sursa foto: Foto: Gizmodo
30 Aug 2012   •   14:51

Întâmplare şocantă în China, unde un băieţel a avut nevoie de 38 de cusături pe obraz după ce o doză de suc i-a explodat în faţă.

Potrivit gizmodo.com, băieţelul a luat o doză de suc direct din congelator şi, în momentul în care a desfăcut-o, doza a explodat iar o bucată de aluminiu i-a secţionat obrazul. Băiatul a avut nevoie de 38 de copci: 31 pe obraz şi 7 în gură.

În ziua imediat următoare, mama copilului a postat pe Internet fotografiile cu rănile băiatului pentru a avertiza în legătură cu introducerea băuturilor carbogazoase în congelator. "Acest accident ne-a învăţat o lecţie. O lecţie pe care nu trebuie s-o uităm. Este un avertisment pentru familiile cu copii mici. Nu băgaţi niciodată băuturile carbogazoase în congelator!", avertizează mama băieţelului.

Dar cum s-a putut întâmpla aşa ceva? Ei bine, apa îşi măreşte volumul atunci când îngheaţă, astfel că ocupă mai mult spaţiu înăuntrul dozelor, iar acestea ajung să crape dacă sunt lăsate prea mult în congelator. Din nefericire pentru băieţelul din China, probabil că acesta a încercat să deschidă doza exact în momentul în care aceasta ar fi urmat să crape.

×
Subiecte în articol: China
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close