Antena 3 CNN Externe Berlusconi a angajat şase stripteuze pentru distracţie în hotel (VIDEO)

Berlusconi a angajat şase stripteuze pentru distracţie în hotel (VIDEO)

Berlusconi a angajat şase stripteuze pentru distracţie în hotel (VIDEO)
03 Iul 2010   •   18:15



Premierul italian face ce face şi iar ajunge vedeta ziarelor de scandal. În timpul vizitei din Brazilia, Berlusconi a angajat şase stripteuze să-l distreze, în camera sa de hotel. Când presa a aflat de ispravă, guvernul italian a dat un comunicat, în care a explicat că a fost vorba, de fapt, despre dansuri tradiţionale braziliene.

Şpagat în aer, sfoara, fluture. Iată numai câteva mişcări tradiţionale de dans la bară. La cei 73 de ani ai săi, premierul italian nu s-ar fi putut mulţumi cu o singură stripteuză. Aşa că, şi-a adus în camera sa de hotel un întreg ansamblu, de 6 dansatoare. Şi, pentru a demonstra că este un susţinător al artelor locale, premierul a plătit-o pe fiecare fată cu aproape 1.000 de euro. Cu un program cultural aşa de încărcat, nu e de mirare că s-a întors obosit din Brazilia.

Trebuie să-i fi fost foarte greu, mai ales în anumite momente.

Cadoul a fost foarte inspirat. Dar reporterii brazilieni nu şi-au ales bine momentul. Tânăra fără inhibiţii avea toate atuurile pentru a obţine chiar şi un loc în Parlamentul italian. Însă ar fi trebuit să facă această cerere departe de fotografi şi cameramani. Ca să nu mai apară un rând de poze fierbinţi prin ziare, Berlusconi preferă să înghită în sec. Şi se mulţumeşte cu un sărut de la distanţă.



Foto: VideoNews

Observator

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi hotel distractie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close