Antena 3 CNN Externe Berlusconi a început războiul: Patru fotografi, reţinuţi în apropiere de vila premierului

Berlusconi a început războiul: Patru fotografi, reţinuţi în apropiere de vila premierului

Berlusconi a început războiul: Patru fotografi, reţinuţi în apropiere de vila premierului
Sursa foto: Berlusconi
04 Aug 2009   •   16:47

Patru fotografi au fost arestaţi în apropiere de vila din Sardinia a premierului italian, Silvio Berlusconi. Potrivit AFP, fotografii se aflau la zece metri de casa premierului, încercând să fotografieze interiorul proprietăţii.

Cardurile de memorie ale aparatelor lor de fotografiat au fost confiscate. În incident au fost implicaţi doi fotografi independenţi, doi din Roma şi doi din Milano. Aceştia ar putea fi judecaţi pentru încălcarea vieţii private.

Silvio Berlusconi se află în centrul unui scandal, după ce mai multe fotografii de la petrecerile lui, în care apăreau femei aproape dezbrăcate, au fost făcute publice. În plus, premierul a fost acuzat că a plătit mai multe femei pentru a întreţite raporturi sexuale cu ele.
Presa italiană a mai dezvăluit faptul că premierul itlian Silvio Berlusconi i-a oferit un loc în Parlamentul European unei prostituate cu care se pare că a întreţinut relaţii sexuale.
Potrivit unui sondaj realizat de institutul IPR , rata de popularitate a lui Silvio Berlusconi a scăzut semnificativ. Pentru prima oară de la revenirea sa la putere în 2008, popularitatea lui Berlusconi a scăzut la 49%. În apărarea sa, premierul nu a spus decât : "Nu sunt un sfânt, sper că aţi înţeles asta deja."
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Meteorologii au anunțat când vine căldura și scăpăm de ploi
x close