Antena 3 CNN Externe Berlusconi, interesat de o româncă. Intenţiona să o cunoască doar dacă era frumoasă

Berlusconi, interesat de o româncă. Intenţiona să o cunoască doar dacă era frumoasă

Berlusconi, interesat de o româncă. Intenţiona să o cunoască doar dacă era frumoasă
Sursa foto: Foto: agentia.org
02 Mai 2012   •   17:02

Fostul premier italian Silvio Berlusconi aprecia, în 2010, că există românce frumoase sau nu, cerându-i unei consiliere să o invite pe o româncă la o petrecere în reşedinţa sa doar dacă aceasta era atrăgătoare, informează site-ul StranieriinItalia.it.
   
În august 2010, Nicole Minetti, consiliera implicată în scandalul damelor de companie care participau la petrecerile premierului italian, lua masa pe malul lacului Como cu Giorgio Pozzi, un alt consilier regional PdL, pe care îl cataloga "nebun ca un animal".
   
"Mă face să râd, este simpatic, dar ca să vă faceţi o idee de cât de ciudat este, vă spun ceva: era cu o româncă", îi explica Nicole Minetti lui Berlusconi, conform unei conversaţii telefonice dezvăluită de procurori în procesul în care Berlusconi este acuzat că a avut relaţii sexuale cu o minoră de origine marocană.
   
Berlusconi a replicat: "Era cu o româncă?", premierul arătându-se interesat de aceasta şi dorind să o vadă la una din reşedinţele sale, dacă era frumoasă.
   
"Dar este prezentabilă sau nu?", întreaba premierul Italiei. "Este foarte tare", răspunde Nicole Minetti.
   
Replica lui Berlusconi a fost scurtă şi sugestivă: "Ah, atunci..."
   
Nicole Minetti este suspectată că a adus în numeroase rânduri dame de companie la petrecerile organizate în vilele de lux ale fostului premier italian.
   

×
Subiecte în articol: berlusconi Silvio Berlusconi România
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close