Antena 3 CNN Externe Berlusconi interzice publicarea unor poze compromiţătoare de la o petrecere

Berlusconi interzice publicarea unor poze compromiţătoare de la o petrecere

Berlusconi interzice publicarea unor poze compromiţătoare de la o petrecere
Sursa foto: Berlusconi
31 Mai 2009   •   21:12

Premierul italian Silvio Berlusconi a reuşit să oprească publicarea unor fotografii realizate la o petrecere privată organizată de acesta. În poze ar fi apărut şi tânăra de 18 ani care a provocat scandalul dintre Berlusconi şi nevasta lui, scrie Reuters.

Potrivit unor surse judiciare, premierul, în vârstă de 72 de ani, a declarat că publicarea pozelor fără autorizaţia lui ar fi însemnat o violare a intimităţii sale.

Fotografiile au fost realizate de un paparazzi, în timpul petrecerii de Anul Nou pe care Berlusconi a organizat-o la vila sa de pe insula Sardinia. Potrivit presei din Peninsulă, la petrecerea organizată de premier ar fi participat zeci de tinere, printre care şi Noemi Letizia, tânăra de 18 ani care a provocat scandalul dintre premier şi soţia lui.

Soţia lui Berlusconi, Veronica Lario l-a acuzat că ar avea relaţii cu aceasta, după ce, la petrecerea de majorat, fata a primit de la Berlusconi un colier de aur, cu toate că premierul nu şi-a găsit timp să fie alături de copiii lui atunci când au împlinit 18 ani. "Nu mai pot trăi cu un om care frecventează minori", a spus soţia lui Berlusconi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi petrecere
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close