Antena 3 CNN Externe Berlusconi s-a logodit! Iubita lui, o prezentatoare cu 49 de ani mai tânără

Berlusconi s-a logodit! Iubita lui, o prezentatoare cu 49 de ani mai tânără

Berlusconi s-a logodit! Iubita lui, o prezentatoare cu 49 de ani mai tânără
17 Dec 2012   •   13:27

Silvio Berlusconi, în vârstă de 76 de ani, a anunţat luni că s-a logodit cu o prezentatoare de televiziune, Francesca Pascale, în vârstă de 27 de ani, care s-a aflat constant alături de el după ce a anunţat că va candida în alegerile generale din februarie, informează Daily Mail.
   
Fostul cântăreţ pe nave de croazieră devenit politician a făcut această dezvăluire într-un interviu amplu la unul dintre posturile sale de televiziune, în pofida faptului că nu s-a despărţit în mod oficial de a doua soţie, Veronica Lario.

"Este oficial, m-am logodit cu Francesca Pascale şi, în sfârşit, nu mă mai simt singur", a declarat Berlusconi, în prezent judecat pentru întreţinere de raporturi sexuale plătite cu o prostituată minoră.
   
"Este o diferenţă de vârstă de 49 de ani între noi. Ea este o fată frumoasă şi chiar şi mai frumoasă în interior, cu principii morale solide. Este foarte apropiată de mine, mă iubeşte, iar eu simt acelaşi lucru", a adăugat Il Cavaliere, precizând că "este o foarte bună prietenă" a fiicei sale, Marina.
   
În ultimele săptămâni, cei doi au fost văzuţi pe Stadionul San Siro din Milano, asistând la un meci de fotbal al echipei sale AC Milan, dar au fost surprinşi şi la o pizzerie din centrul oraşului, glumind şi râzând. Între cei doi s-a mai afirmat că ar fi existat o relaţie, iar ea a fost văzută venind la apartamentul său din Roma. Ea a fost consilier la Napoli, din partea partidului lui, Poporul Libertăţii (PdL).
   
Pascale a fost protejată de către Berlusconi în trecut şi a vorbit despre cât de mult îi plac ideile lui într-un interviu.



×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close