Antena 3 CNN Externe Berlusconi se răzbună pe fiică: ?concediată? pentru că l-a atacat în timpul scandalului sexual

Berlusconi se răzbună pe fiică: ?concediată? pentru că l-a atacat în timpul scandalului sexual

Berlusconi se răzbună pe fiică: ?concediată? pentru că l-a atacat în timpul scandalului sexual
Sursa foto: barbra berlusconi
15 Feb 2010   •   09:03

Fiica care l-a sfidat pe Silvio Berlusconi în scandalul sexual în care a fost implicat premierul italian a fost exclusă de la slujba pe care tatăl său multimiliardar i-a promisese în compania familiei.
Barbara Berlusconi, studentă la filozofie în vârstă de 25 de ani, nu ascundea faptul că dorea să muncească la editura gigant Mondadori, parte a imperiului de peste 8 miliarde de euro al tatălui.
?Sunt fascinată de editare. Tatăl meu s-a gândit mereu că atunci când voi deveni capabilă mă voi ocupa de Mondadori,? declara Barbara într-un interviu.
Aceasta după ce mama sa, Veronica Lario, a cerut divorţul de Berlusconi, în mai. Ambiţiile Barbarei au înfuriat-o şi pe sora sa vitregă Marina, care conduce Mondadori şi compania financiară a Fininvest. Aceasta este fiica lui Berlusconi din primul mariaj.
În August, Barbara şi-a înfuriat tatăl după ce a comentat despre Letizia. Ea s-a declarat şocată şi sublinia că nu crede ?că un politician ar trebuie să îşi permită să facă diferenţierea între viaţa sa privată şi cea publică.?
Ea aprecia că politicenii au datoria de a fi credincioşi valorilor morale pe care le predică. Tatăl său s-a declarat amărât de afirmaţii.
La lansarea unei cărţi în weekend, Berlusconi a spulberat speranţele Barbarei. ?Mondadori a fost încredinţat timp de ani Marinei, care, alături de managerii ei, a condus-o foarte, foarte, foarte bine. Şi va continua să o facă?, arăta premierul.
Cât despre Barbara, acesta a precizat că: ?Ea este o fată foarte inteligentă. Va avea ocazia să aleagă multe alte căi într-un grup atât de diversificat ca al meu.?
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close