Berlusconi: Sunt victima a trei judecătoare feministe şi comuniste

de M.T.    |    09 Ian 2013   •   17:40
Berlusconi: Sunt victima a trei judecătoare feministe şi comuniste Foto: Intact Images/EPA

Silvio Berlusconi se consideră victima a „trei judecătoare feministe şi comuniste”, care i-au impus să-i plătească o importantă sumă de bani fostei sale soţii, Veronica Lario.

Tribunalul din Milano a decis ca fostul premier italian să plătească Veronicăi Lario trei milioane de euro pe lună, aproximativ 100.000 de dolari în fiecare zi, conform hotărârii de divorţ.

Într-un interviu acordat postului TV La7, Berlusconi a declarat că suma reală pe care trebuie să o plătească este mai mare şi a precizat că judecătoarele care s-au ocupat de caz îl persecută de mai mult timp.

„Nu sunt 100.000 de euro pe zi, ci 200.000 de euro pe zi. Suma a fost stabilită de trei judecătoare feministe şi comuniste, în regulă? Acestea sunt aceleaşi judecătoare care mă persecută încă din 1994”, a spus magnatul media de 76 de ani.

Miercuri, Tribunalul din Milano a reacţionat şi, prin intermediul unui comunicat oficial remis agenţiei ANSA, a apărat imparţialitatea propriilor judecători.

„Respingem cu tărie orice insinuare potrivit căreia judecătorii noştri, adevăraţi profesionişti, ar fi imparţiali”, se arată în comunicat, unde se precizează de asemenea că ambele părţi implicate în procesul de divorţ au dreptul de a face apel.

De altfel, Berlusconi a anunţat chiar în interviul pentru La7 că va intenta recurs.

Silvio Berlusconi se află în prezent într-un proces în care este acuzat că a plătit pentru a întreţine relaţii sexuale cu o minoră şi s-a folosit de funcţia sa de premier pentru a muşamaliza totul, iar anul trecut a fost condamnat pentru evaziune fiscală, făcând apel la decizia tribunalului.


Parteneri
x close