Antena 3 CNN Externe Berlusconi, vrăjit de una din femeile din corpul de gardă al preşedintelui libian (VIDEO)

Berlusconi, vrăjit de una din femeile din corpul de gardă al preşedintelui libian (VIDEO)

Berlusconi, vrăjit de una din femeile din corpul de gardă al preşedintelui libian (VIDEO)
Sursa foto: Silvio Berlusconi
13 Iun 2009   •   20:32

Silvio Berlusconi îşi arată din nou slăbiciunea pentru femei. De data aceasta în timpul unei vizite a preşedintelui libian, Muammar Gaddafi la Roma. În timp ce îl primea pe oficial la aeroport el i-a întors spatele oaspetelui pentru a admira o gardă de corp a acestuia. Întâmplarea s-a petrecut la puţin timp după ce o altă gafă a premierului italian a ţinut prima pagină a ziarelor. Un fotograf susţine că Berlusconi a încheiat, în primavara anului trecut o căsătorie de o zi cu o adolescentă, la vila sa din Sardinia.

Dacă cineva i-ar fi spus lui Berlusconi că oaspetele Ghaddafi este în partea cealaltă, l-ar fi scos dintr-o mare încurcătură. Garda de corp a liderului libian l-a zăpăcit atât de tare încât a şi uitat de oaspete. Pe faţă i-a înflorit un zâmbet până la urechi, ce demonstra clar că premierul nu admira ţinuta femeii.

Imaginile sunt, totuşi, inocente, în comparaţie cu fotografiile făcute în timpul unor petreceri private la o vilă a lui Berlusconi, din Sicilia. Fotograful care a publicat imaginile este convins că îl are la mână pe Berlusconi. Chiar dacă justiţia itlaiană i-a confiscat deja 700 de fotografii de la dezmăţurile premierului, el susţine că mai are încă 5.000. Printre ele, unele care ar demonstra că Berlusconi, în vârstă de 73 ani, a încheiat o căsătorie pentru o zi cu o adolescentă.



Se pare că evenimentul ar fi avut loc în primăvara anului trecut, când căsnicia premierului cu Veronica Lario mergea încă bine.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close