Antena 3 Externe "Bin Laden s-a aruncat singur în aer de teamă să nu fie capturat"

"Bin Laden s-a aruncat singur în aer de teamă să nu fie capturat"

de G.C.P    |    28 Mai 2013   •   15:36
"Bin Laden s-a aruncat singur în aer de teamă să nu fie capturat"

Fostul lider al organizaţiei teroriste egiptene Jihadul Islamic, Nabeel Naeem (Abdul Fattah) şi fostul bodyguard al lui Osama bin Laden, a povestit pentru Gulf News că fondatorul şi liderul Al-Qaeda nu a fost ucis de comandoul trupelor speciale americane în operaţiunea Geronimo. Potrivit versiunii prezentate de Naeem, Osama bin Laden a fost rănit de americani în coapsă, după care a declanşat singur centura de sinucigaş, pe care o purta mereu asupra lui.

Nabeel Naeem
"Osama bin Laden nu a putut fi identificat de americani pentru că a fost făcut bucăţi", a declarat Nabil Naeem. El afirmă că a auzit această versiune a morţii lui Osama bin Ladin de la o rudă a acestuia.

"CIA şi toate serviciile americane de informaţii au vrut să-l prindă viu, însă au dat greş. Osama a vrut să-şi păstreze toate secretele în taină şi le-a luat cu el", a concluzionat Nabil Naeem pentru sursa citată mai sus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close