Antena 3 CNN Externe Blocați la Ikea. Zeci de danezi au fost nevoiți să doarmă în magazin din cauza unei furtuni de zăpadă

Blocați la Ikea. Zeci de danezi au fost nevoiți să doarmă în magazin din cauza unei furtuni de zăpadă

31 de danezi au fost nevoiți să-și petreacă noaptea într-un magazin Ikea. Oamenii au fost surprinși de o furtună de zăpadă și au rămas blocați.

Blocați la Ikea. Zeci de danezi au fost nevoiți să doarmă în magazin din cauza unei furtuni de zăpadă
Sursa foto: Getty Images/ Kevin Frayer
de Cerasela Stafie    |    02 Dec 2021   •   20:48

Un strat de zăpadă de aproximativ 30 de centimetri s-a așezat în nordul Danemarcei într-un timp scurt. Clienții și angajații unui magazin Ikea din orașul Aalborg au fost surprinși, miercuri seara, la ora închiderii, când au observat că nu au cum să plece.

Furtuna de zăpadă i-a forțat să petreacă noaptea în showroom-ul magazinului. ”Am dormit în expozițiile de mobilier și în showroom-ul nostru de la primul etaj, unde avem paturi, saltele și canapele extensibile”, a declarat directorul magazinului Peter Elmose pentru tabloidul Ekstra Bladet, scrie The Guardian.

Omul a făcut haz de necaz, spunând că au fost și părți bune, iar clienții au putut „alege exact patul pe care și-au dorit întotdeauna să-l încerce”.

Nici clienții blocați nu au fost foarte afectați de situație. Elmose a spus că și-au petrecut seara uitându-se la televizor și mâncând, adăugând că a mers „super bine. A fost o noapte bună. Totul distractiv.”

Radiodifuzorul public din Danemarca, DR, a transmis că oamenii care lucrează într-un magazin de jucării care se află lângă Ikea s-au refugiat și ei în magazinul de mobilier.

„Este mult mai bine decât să dormi în mașina cuiva. A fost frumos și cald și suntem pur și simplu fericiți că ne-au lăsat să intrăm”, a declarat Michelle Barrett, unul dintre angajații magazinului de jucării.

„Am râs de situație, pentru că probabil nu o vom mai experimenta”, a adăugat Barrett.

×
Subiecte în articol: ikea blocati furtuna de zapada Danemarca
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close