Antena 3 CNN Externe Brazilia a confirmat oficial localizarea avionului Airbus A330 dispărut luni. Nu există supravieţuitori

Brazilia a confirmat oficial localizarea avionului Airbus A330 dispărut luni. Nu există supravieţuitori

Brazilia a confirmat oficial localizarea avionului Airbus A330 dispărut luni. Nu există supravieţuitori
Sursa foto: airbus
03 Iun 2009   •   08:29

Rămăşiţele localizate marţi dimineaţa în Oceanul Atlantic în largul coastelor Braziliei aparţin epavei avionului Air France care a dispărut luni, a anunţat ministrul brazilian al Apărării, Nelson Jobim, adăugând că nu au fost găsiţi supravieţuitori.

Brazilia a decretat trei zile de doliu naţional, în memoria celor 228 de victime care se aflau la bordul aparatului Airbus A330, prăbuşit luni. 59 de oameni dintre cei aflaţi la bord erau brazilieni.

Lista oficială cu numele victimelor tragediei aeriene va fi făcută publică de către oficialii companiei Air France în cursul zilei de miercuri. Nu se cunosc pentru moment cauzele care au dus la producerea catastrofei. Deocamdată, autorităţile au descoperit în Oceanul Atlantic doar câteva rămăşite din aparatul de zbor. Căutările continuă însă.

Compania aeriană Air France va organiza azi o ceremonie religioasă la catedrala Notre Dame din Paris, în memoria celor aflaţi la bordul zborului 447.


Antena 3

×
Subiecte în articol: avion accident aviatic Air France
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close