Antena 3 CNN Externe Breivik voia să semene cu Beckham: şi-a "modificat" nasul şi se machia. Prietenii îl credeau gay

Breivik voia să semene cu Beckham: şi-a "modificat" nasul şi se machia. Prietenii îl credeau gay

Breivik voia să semene cu Beckham: şi-a "modificat" nasul şi se machia. Prietenii îl credeau gay
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    30 Mai 2012   •   17:39

Extremistul de dreapta Anders Behring Breivik, acuzat de uciderea a 77 de persoane vara trecută în Norvegia, i-a spus unui amic că vrea să fie ca David Beckham, iar un fost prieten a declarat marţi, la proces, că unii credeau că a devenit gay.

Trei foşti prieteni ai extremistului au povestit că Breivik se considera "metrosexual" şi se machia.

De asemenea, aceştia au mai dezvăluit, că Breivik a suferit o operaţia chirurgicală la nas, pentru a arăta "mai arian", şi că ei făceau speculaţii în legătură cu sexualitatea sa, relatează Daily Mail în ediţia on-line de miercuri.

"Folosea machiaj, pudră, lucruri de acest fel, şi a explicat că este . A spus că şi David Beckham era la fel, la vremea respectivă", a declarat unul dintre foştii prieteni, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

"Unii credeau că a devenit gay şi (că) s-a distanţat de prietenii săi deoarece nu vrea să recunoască acest lucru", a declarat alt fost prieten al extremistului.



Anders Breivik, care a omorât 77 de persoane într-un atentat cu bombă şi un atac armat pe 22 iulie, susţine că s-a operat la nas în urma unei bătăi cu membrii unei grupări musulmane. Foştii săi prieteni însă spun că nu îşi amintesc de un asemenea incident.

"A fost o intervenţie cosmetică. Îmi amintesc că era foarte concentrat asupra felului în care arăta. Nu a încercat să ascundă acest lucru. Spunea că are un nas de arab", a declarat unul dintre martori.

Doi dintre foştii prieteni ai extremistului, care au depus mărturie miercuri în faţa tribunalului din Oslo, au declarat că au încercat să îl determine pe Breivik să se mute din casa mamei sale. El s-a mutat acolo în 2006, spunând că vrea să joace un an întreg jocul on-line "World of Warcraft".

Patru dintre foştii prieteni apropiaţi ai lui Breivik sunt audiaţi în cadrul procesului, după trei săptămâni de audieri ale supravieţuitorilor atacului de pe Insula Utoya.

Breivik a recunoscut comiterea atacurilor din 22 iulie, dar a negat orice responsabilitate penală.






×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close