Bucurie mortală: Un fan al FC Barcelona a murit, după ce a căzut într-un râu în timp ce sărbătorea câştigarea Cupei

14 Mai 2009   •   13:50
Bucurie mortală: Un fan al FC Barcelona a murit, după ce a căzut într-un râu în timp ce sărbătorea câştigarea Cupei suporteri

Moarte bizară a unui suporter al echipei FC Barcelona. Acesta a decedat, joi dimineaţă, după ce a căzut în râul Onyar din Catalunya în timp e sărbătorea câştigarea Cupei Spaniei.

Potrivit AFP, bărbatul avea în jur de 35 de ani. Acesta sărbătoarea victoria echipei FC Barcelona în meciul cu formaţia Athletic Bilbao. În urma acestui meci, FC Barcelona a câştigat Cupa Spaniei.

Mai mult de 40.000 de persoane au sărbătorit reuşita formaţiei catalane. Printre aceştia s-au numărat 300 de fani recalcitranţi, care au rupt cordonul poliţiei şi au aruncat în maşinile oamenilor de ordine cu diverse obiecte precum sticle, bicilete şi chiar un semafor.

Mai multe maşini ale poliţiei şi ale Salvării au fost grav avariate. Autorităţile au reţinut 45 de fani pentru tulburarea ordinii publice. Cinci dintre reţinuţi au sub 18 ani. 34 de poliţişti şi 75 de fani au fost răniţi în timpul incidentelor.


Antena3.ro

x close