Antena 3 CNN Externe Bunga-bunga la tribunal: Începe procesul în care Berlusconi e acuzat că a făcut sex cu o minoră

Bunga-bunga la tribunal: Începe procesul în care Berlusconi e acuzat că a făcut sex cu o minoră

Bunga-bunga la tribunal: Începe procesul în care Berlusconi e acuzat că a făcut sex cu o minoră
Sursa foto: Foto: guardian.co.uk
06 Apr 2011   •   11:25
Se anunţă o zi decisivă pentru Silvio Berlusconi. Procesul în care premierul italian e acuzat de relaţii sexuale cu o minoră e programat să înceapă astăzi, la Milano. Politicienii şi jurnaliştii din întreaga lume sunt cu ochii pe aceste audieri, care ar putea pune capăt carierei politice a lui Il Cavaliere.

În cadrul înfăţişării de astăzi se stabilesc datele şedinţelor viitoare. Silvio Berlsuconi nu va fi prezent în sala de judecată, pentru că trebuie să participe la ceremoniile ce marchează doi ani de la tragicul cutremur din L'aquila, în urma căruia au murit peste 300 de oameni.

Deşi primul ministru nu este prezent, interesul pentru proces este extrem de mare, Tribunalul din Milano a decis să ţină şedinţa de deschidere, într-o imensă sală de festivităţi ca să încapă toţi jurnaliştii.

nlkaus bucur: Berlusconi este acuzat că a avut relaţii intime cu o minoră de origine marocană. Pe lângă aceasta, premierul italian ar putea fi acuzat şi pentru abuz de putere, el intervenind la poliţie când minora a fost arestată. În caz că este găsit vinovat, IL Cavaliere riscă 12 ani de închisoare, iar scandalul ar putea însemna finalul carierei politice.
 



×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi proces minora
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close