Antena 3 CNN Externe Misterul cadavrului de lângă Milano: victima avea lângă ea o Biblie în limba română

Misterul cadavrului de lângă Milano: victima avea lângă ea o Biblie în limba română

Cadavrul unui român stă de mai bine de trei în congelatorul Institutului de Medicină Legală din Milano. Până acum nu a fost identificat

Misterul cadavrului de lângă Milano: victima avea lângă ea o Biblie în limba română
de Alexandra Ionescu    |    15 Sep 2021   •   11:38

Duminică, 1 iulie 2018, la Milano, într-o zonă împădurită adiacentă Via Campazzino, a fost găsit un schelet uman.

Mai multe persoane au observat o frânghie atârnată de un spalier, și s-au apropiat pentru a înțelege ce este. Au tăiat frânghia și au auzit un zgomot ciudat: craniul unui schelet uman a căzut la pământ.

Se presupune că trupul a fost în locul descoperirii de câteva luni, potrivit Chi lh'a Visto.

Niciun alt document de identitate nu a fost găsit în apropiere.  Totuși, pentru a încerca să arunce o lumină asupra misterului morții bărbatului, anchetatorii au decis publicarea fotografiilor bibliei și a borsetei găsite pe umărul scheletului în speranța că cineva le va recunoaște. Biblia era protejată de o husă albă cu închidere cu fermoar

Borseta prezenta un logo Vector Monza al autodromului național din Monza și Stema orașului Monza.

În interiorul volumului se aflau câteva foi manuscrise, tot în limba română, cu citate din Sfintele Scripturi. Scrisul de mână ar putea fi cel al persoanei decedate.

Niciun alt document de identitate nu a fost găsit în apropiere.  Totuși, pentru a încerca să arunce o lumină asupra misterului morții bărbatului, anchetatorii au decis publicarea fotografiilor bibliei și a pungii găsite pe umărul scheletului în speranța că cineva le va recunoaște.

Cea mai probabilă ipoteză este cea a sinuciderii.

Bărbatul ar putea fi un subinginer român, de aproximativ 50 de ani, Vasile, originar din zona Iașiului, care ar fi fost condamnat la închisoare după ce și-ar fi omorât mama și care locuia în Milano, nu departe de zona unde ar fi fost găsit și despre care nu se mai știe nimic de aproximativ patru ani, potrivit Știridiaspora.ro.

 

×
Subiecte în articol: cadavru Milano schelet Biblie roman
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close