Antena 3 CNN Externe Canada. O româncă a murit într-un accident rutier, după ce supravieţuise atacului unui urs

Canada. O româncă a murit într-un accident rutier, după ce supravieţuise atacului unui urs

Canada. O româncă a murit într-un accident rutier, după ce supravieţuise atacului unui urs
18 Sep 2009   •   12:10

Moarte tragică a unei românce de 46 de ani din provincia canadiană Quebec. Femeia, care supravieţuise unui atac violent al unui urs, a murit în drum spre spital după ce maşina condusă de soţul ei a intrat cu mare viteză într-un şanţ. Românca se afla în pădure pentru a-i ţine companie soţului ei care lucrează ca inginer silvic.

Nimic nu anunţa tragica experienţă prin care avea să treacă familia Gavriloaia. Alexandrina a decis să petreacă o zi împreună cu soţul ei într-o pădure din Montreal. Se pare că dintr-o dată femeia a fost atacată de un urs, rănind-o grav.

Dragoş, soţul Alexandrinei, a reuşit totuşi să alunge animalul şi a pornit în viteză spre cel mai apropiat spital, care se afla la 90 de minute distanţă. La jumatea drumului, bărbatul a pierdut însă controlul volanului şi a intrat violent într-un şanţ.

"Câteva persoane care treceau pe lângă locul accidentului i-au ajutat şi i-au dus la spital, dar din nefericire medicii nu au mai putut decât să declare decesul femeii", a declarat un agent de poliţie.

Oamenii care o cunoşteau pe Alexandrina sunt în stare de şoc.

Cuplul locuia de câţiva ani într-un apartament din Quebec împreună cu cei doi copii. Oficialii canadieni au declarat că mai mulţi pădurari se află în căutarea ursului care a atacat românca şi încearcă să-l captureze. Se pare că în ultimele luni au avut loc mai multe incidente de acest gen în zonă, animalele ieşind în căutarea hranei.



Antena 3

×
Subiecte în articol: romanca Quebec Canada urs atacata sant
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close