Antena 3 CNN Externe Candidat la postul de guvernator al statului Arizona, găsit cerşind în Cernăuţi. Vezi cum a ajuns să trăiască pe străzi

Candidat la postul de guvernator al statului Arizona, găsit cerşind în Cernăuţi. Vezi cum a ajuns să trăiască pe străzi

Candidat la postul de guvernator al statului Arizona, găsit cerşind în Cernăuţi. Vezi cum a ajuns să trăiască pe străzi
Sursa foto: Foto: blogs.phoenixnewtimes.com
de O.P.    |    16 Noi 2011   •   06:36

Un fost candidat la postul de guvernator al statului Arizona a fost găsit tărind printre oamenii fără adăpost din oraşul Cernăuţi. Cary Dolego plecase în luna mai în Ucraina pentru a-şi găsi sufletul pereche. După mai multe idile eşuate, bărbatul a rămas fără bani şi astfel ajuns să trăiască pe străzi.  Acum bărbatul să află internat într-un spital din Cernăuţi unde va urma un tratament împotriva pneumoniei.

Ajuns pe străzi după ce şi-a cheltuit toţi banii pe diferite întâlniri amoroase în mai multe oraşe ucrainiene, bărbatul a fost găsit de autorităţile din Cernăuţi care l-au dus întru-un centru destinat oamenilor străzii. Ulterior, Dolego a fost mutat într-un spital, după  ce s-a descoperit că suferă de peneumonie.

În ciuda celor întâmplate, Dolego încă mai speră să o mai întâlnească pe Iulia, femeia pentru care în mai a venit în Ucraina. Bărbatul, crede că a fost victima unei neînţelegeri.   

Divorţat de două ori şi tatăl a trei copii, Cary Dolego a  decis să îşi caute jumătate în Ucraina, fascinat de frumeseţea şi mentalitatea tinerelor de aici. În august, povestea sa a fost prezentată în cadrul unui concurs matrimonial realizat de televiziunea ABC. 

De atunci însă, lucrurile au mers din ce mai ce mai rău pentru cel care în 2010 candida la postul de guvernator al statului Arizona. Întâlnirea cu Iulia nu s-a realizat, urmând apoi o serie de întâlniri care nu au făcut decât să îl aducâ în sapă de lemn pe fostul politician. Având conturile blocate şi fără nicun ban ân buzunar, Doleg încă mai speră să o întâlnescă pe cea pentru care a traversat Oceanul Atlantic. 

×
Subiecte în articol: cersetor
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close