Antena 3 CNN Externe Candidaţii anonimi la preşedinţia SUA. Chuck Baldwin: ?Liderii Sudului nu erau rasişti!"

Candidaţii anonimi la preşedinţia SUA. Chuck Baldwin: ?Liderii Sudului nu erau rasişti!"

Candidaţii anonimi la preşedinţia SUA. Chuck Baldwin: ?Liderii Sudului nu erau rasişti!"
05 Noi 2008   •   01:04

Lista candidaţilor anonimi la preşedinţia SUA este completată de Charles ?Chuck? Baldwin, reprezentantul Partidului Constituţional. El şi alţi trei candidaţi - libertarianul Bob Barr (creditat cu 2,5% din intenţiile de vot la nivel naţional), independentul Ralph Nader (1,3%), Chuck Baldwin, reprezentant al Partidului Constituţiei şi candidata Verzilor, Cynthia McKinney (1%, la egalitate cu Baldwin) ? ar putea crea probleme candidaţilor principali de pe scena electorală prezidenţială în state cheie. ?Hoţii? de capital politic nu au nici o şansă, însă figuranţii scenei electorale a toamnei poate influenţa numărul de voturi de care principalii candidaţi ar avea nevoie în cazul unui duel strâns în aceste state indecise.
Pastorul baptist Chuck Baldwin, în vârstă de 56 de ani, susţine non-intervenţionismul, responsabilitatea fiscală, un guvern constituţional liber de interese corporatiste ? ceva de neconceput în viziunea democrat ? republicană. S-a înscris pentru a doua oară în cursa către Casa Albă, dorindu-şi să păstorească întreg poporul american. Fost republican, Baldwin se declară împotriva Noii Ordini Mondiale, a imigraţiei ilegale, a globalizării, a ingineriei sociale, NATO, NAFTA, CAFTA, BAFTA şamd.
Dintre ideile inovatoare pe care le-a vehiculat de-a lungul campaniei, se remarcă cea a revenirii la etalonul-aur, educaţia copiilor acasă (respectiv restrângerea educaţiei în şcoli, implicit mai multe mame care să stea acasă şi să educe copiii); apără dreptul omului de rând de a purta arme. Vrea să dea ONU afară din New York City. Spune că Sudul a avut dreptate şi că liderii săi nu erau rasişti. Cele zece porunci, mai spune el, trebuie înscrise pe toate clădirile guvernamentale din State.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri SUA Obama rasism pastor republican
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close