Antena 3 CNN Externe Cântăreţul Robbie Williams renunţă la reţelele de socializare dintr-un motiv îngrijorător: „Ar fi putut să mă omoare”

Cântăreţul Robbie Williams renunţă la reţelele de socializare dintr-un motiv îngrijorător: „Ar fi putut să mă omoare”

Cântăreţul Robbie Williams renunţă la reţelele de socializare dintr-un motiv îngrijorător: „Ar fi putut să mă omoare”
10 Oct 2018   •   10:20

Cântăreţul britanic Robbie Wiliams, în vârstă de 44 de ani, a decis să renunţe la conturile de pe reţelele sociale. El şi-a argumentat decizia făcând referire la impactul pe care acestea îl au asupra sănătăţii lui.

Robbie Williams a luat decizia de a nu-şi mai petrece timpul pe social media, după ce şi-a dat seama că ura care îi era transmisă de utilizatori are un impact negativ asupra stării de sănătate, făcându-l să se simtă rău.

„Am fost nevoit să mă retrag de pe social media, nu mai citesc comentariile de pe Twitter şi altele. Dragostea fanilor este imensă, dar în acelaşi timp, reacţiile pline de ură te pot face să simţi că lumea se prăbuşeşte“, explică Robbie Williams.

El a mai spus că ar putea reacţiona negativ la criticile venite din partea internauţilor şi că deşi ar putea încerca să înţeleagă comentariile, e greu să se stăpânească.

„Job-ul pe care îl am face rău sănătăţii mele. Ar fi putut să mă omoare, asta până când am văzut acest aspect cu alţi ochi”, a mai spus Robbie Williams, potrivit Daily Mail.

×
Subiecte în articol: cantaret retele de socializare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close