Antena 3 CNN Externe A murit un iubit cântăreț internațional, răpus de coronavirus. S-a îmbolnăvit în timpul unui turneu

A murit un iubit cântăreț internațional, răpus de coronavirus. S-a îmbolnăvit în timpul unui turneu

Unul dintre tenorii grupului IlDivo, Carlos Marin, a murit după ce a fost infectat cu coronavirus.

A murit un iubit cântăreț internațional, răpus de coronavirus. S-a îmbolnăvit în timpul unui turneu
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    20 Dec 2021   •   09:29

Anunțul a fost făcut chiar de colegii acestuia, pe o rețea socială. 

”Cu inimile grele vă anunțăm că prietenul și colegul nostru, Carlos Marin, a murit. Prietenilor, familiei și fanilor le va lipsi cu siguranță. Nu va mai exista niciodată o altă voce sau un alt spirit precum ale lui Carlos. De 17 ani suntem împreună în această călătorie incredibilă, IlDivo și ne va fi dor de dragul nostru prieten. Sperăm și ne rugăm ca sufletul lui frumos să se odihnească în pace. Cu dragoste, David, Sebastien și Urs”. 

It is with heavy hearts that we are letting you know that our friend and partner, Carlos Marin, has passed away. He will...

Publicată de Il Divo pe Duminică, 19 decembrie 2021

Anterior, colegii acestuia anunțaseră că se roagă pentru recuperarea lui Marin, după ce cântărețul fusese internat în spital. Grupul a fost nevoit să amâne un turneu de Crăciun în Marea Britanie. 

Cvartetul a fost reunit de Simon Cowell în 2003 și a obținut de atunci o mulțime de premii.

Marin s-a născut în Germania, dar s-a mutat în Spania la vârsta de 12 ani. Acesta a fost baritonul grupului, cântând alături de tenorii Urs Buhler și David Miller și de cântărețul pop Sebastien Izambard.

„Cântul este modul meu de a spune ceea ce simt, modul meu de viață”, obișnuia să spună Marin.

Grupul a vândut peste 30 de milioane de discuri și a primit 160 de discuri de aur și platină în peste 33 de țări, scrie bbc.com.

Ziarul spaniol El Pais a raportat că Marin s-a îmbolnăvit în timpul turneului din Marea Britanie iar medicii l-au pus în comă indusă la un spital din Manchester. 

×
Subiecte în articol: il divo carlos marin
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close