Antena 3 CNN Externe "Am suferit un prejudiciu ireparabil" | Un câştigător la Loto şi-a dat în judecată soţia şi cere despăgubiri uriaşe pentru că aceasta şi-a informat părinţii despre câştig

"Am suferit un prejudiciu ireparabil" | Un câştigător la Loto şi-a dat în judecată soţia şi cere despăgubiri uriaşe pentru că aceasta şi-a informat părinţii despre câştig

Un bărbat, care a câștigat cel de-al doilea cel mai mare premiu din istoria loteriei Mega Millions în SUA, în valoare de 1,35 miliarde de dolari, şi-a dat în judecată soţia că şi-a informat părinţii şi sora despre bani.

"Am suferit un prejudiciu ireparabil" | Un câştigător la Loto şi-a dat în judecată soţia şi cere despăgubiri uriaşe pentru că aceasta şi-a informat părinţii despre câştig
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    06 Dec 2023   •   18:10

Potrivit bărbatului, femeia, a încălcat un acord de confidențialitate care o împiedica să nu dezvăluie nimănui detalii despre suma de 1,35 miliarde de dolari câştigată la loteria Mega Millions până la 1 iunie 2032, când fiica lor va deveni majoră.

Dar se pare că sub imperiul emoțiilor femeia ar fi dezvăluit marele secret părinților ei într-o convorbire telefonică. La scurt timp, vestea a ajuns şi la sora femeii, fapt care l-a determinat pe bărbat să o dea în judecată.

Mai mult el îi cere despăgubiri soţiei de "nu mai puțin de 100.000 de dolari pentru fiecare dezvăluire neautorizată", precum și să acopere costurile litigiului și să îi dezvăluie cui altcuiva i-a spus despre câștigul său la loterie, motivând că acest demers i-a cauzat un prejudiciu ireparabil.

În ianuarie 2023, bărbatul care a ales să-și păstreze anonimatul, din motive evidente, a câștigat un premiu istoric de 1,35 miliarde de dolari, al patrulea cel mai mare premiu la loterie din istoria SUA, și, deși a optat pentru o sumă forfetară de 723.564.144 de dolari, aceasta i-a rămas cu puțin sub 400 de milioane de dolari după impozitare, scrie odditycentral.com, citat de stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Lista numerelor extrase cel mai des la Loto, care pot oferi şanse mai mari de câştig

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close