Antena 3 CNN Externe Ce au găsit autorităţile în biroul unui congresman american. Imediat a fost forţat să demisioneze

Ce au găsit autorităţile în biroul unui congresman american. Imediat a fost forţat să demisioneze

Ce au găsit autorităţile în biroul unui congresman american. Imediat a fost forţat să demisioneze
de O.P.    |    18 Mar 2015   •   09:28

Congresmanul republican Aaron Schock și-a anunțat marți demisia din Congresul SUA după o serie de articole apărute în media americană cu privire la cheltuielile discutabile efectuate pe contul său de parlamentar, informează AFP.

"Întrebările constante puse timp de șase săptămâni constituie o sursă de distragere a atenției și a devenit prea greu pentru mine să îi servesc pe locuitorii din circumscripția 18" din Illinois, a declarat Aaron Schock, în vârstă de 33 de ani, într-un comunicat pentru ziarul Politico, precizând că demisia sa va intra în vigoare de la 31 martie.

La începutul lunii februarie, cotidianul Washington Post a publicat un articol despre extravaganța cu care a fost decorat biroul lui Aaron Schock din Camera Reprezentanților pe o temă inspirată de serialul britanic de succes "Downton Abbey".

De atunci, publicațiile Politico și Washington Post au examinat decontările solicitate de Aaron Schock pentru transport și alte cheltuieli, formulând multe întrebări cu privire la legalitatea lor, având în vedere că sunt susținute de contribuabili.

Născut în 1981, el a fost ales în 2008 în Camera Reprezentanților, fiind una dintre tinerele speranțe ale Partidului Republican în epoca timpurie a mandatului de președinte al lui Barack Obama, notează AFP.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close