Antena 3 Externe Ce pregăteşte Vladimir Putin, în timp ce ruşii de rând mor de foame. "Are în dotare peste 58 de aeronave"

Ce pregăteşte Vladimir Putin, în timp ce ruşii de rând mor de foame. "Are în dotare peste 58 de aeronave"

de O.P.    |    17 Mar 2015   •   10:50
Ce pregăteşte Vladimir Putin, în timp ce ruşii de rând mor de foame. "Are în dotare peste 58 de aeronave"

Fie că şi-a propus ori nu, Vladimir Putin este subiectul principal pentru multe publicaţii din întreaga lume. Controversele care se ţes în jurul preşedintelui rus sunt incredibile, însă nimeni nu poate şti cât sunt sau nu de adevărate.

Jurnaliştii de la Business Insider au publicat recent un articol, realizat pe baza raportului făcut de Boris Nemţov în urmă cu trei ani, în care apăreau nişte date extrem de interesante.

Potrivit raportului, Vladimir Putin ar avea o adevărată flotă aeriană: preşedintele rus ar deţine 58 de aeronave de lux, pe care le-ar folosi în deplasările sale.

Preşedintele rus a negat aceste informaţii şi a declarat că el trăieste asemenea unui SCLAV. Numai că locuinţa lui extravagantă este dovada clară a "interpretării eronate" a termenilor:Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close