Antena 3 Externe Ce s-a întâmplat pe terenul de golf, cu Barack Obama: "Nu am fost anunţat că sunt acolo"

Ce s-a întâmplat pe terenul de golf, cu Barack Obama: "Nu am fost anunţat că sunt acolo"

de O.P.    |    30 Dec 2014   •   08:34
Ce s-a întâmplat pe terenul de golf, cu Barack Obama: "Nu am fost anunţat că sunt acolo"

Pasiunea preşedintelui american Barack Obama pentru golf a perturbat organizarea nunţii unui cuplu de militari americani în Hawaii, care a fost nevoit să schimbe locul de desfăşurare a evenimentului în ultimul moment, relatează AFP.

Căpitanii Natalie Heimel şi Edward Mallue pregătiseră totul pentru ceremonia de duminică ce urma să se desfăşoare pe peluza Kaneohe Klipper, la o bază a marinei.

Aflând că Obama va juca golf tocmai în timpul evenimentului, viitorii soţi au schimbat locul ceremoniei, care în cele din urmă a avut loc pe peluza reşedinţei comandantului bazei, cu vedere la Pacific.

Tinerii au primit apoi un apel telefonic din partea lui Obama, care i-a felicitat şi şi-a prezentat scuze pentru deranjul provocat.

"Obama a sunat-o personal pe sora mea şi pe noul ei soţ pentru a se scuza că le-a perturbat ceremonia. Incredibil!", a povestatit sora lui Natalie Heimel pe Twitter.

Apelul telefonic i-a "copleşit total", a povestit Becca Dryer, o prietenă a miresei, care asista la ceremonie, potrivit New York Daily News.

Obama se află într-o vacanţă de nouă zile în Hawaii, statul său natal, unde a jucat golf de şase ori, potrivit cotidianul.

În Ajunul Crăciunului, miercuri, el a jucat golf cu premierul malaysian Najib Razzak.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close