Antena 3 CNN Externe Ce spune fiul lui Michael Schumacher despre starea tatălui lui 

Ce spune fiul lui Michael Schumacher despre starea tatălui lui 

Ce spune fiul lui Michael Schumacher despre starea tatălui lui 
21 Noi 2018   •   08:43

Michael Schumacher a suferit acum aproape cinci ani un acident la ski, în timp ce se afla într-o vacanță în Alpi. De atunci, starea în care se află Shumacher rămâne un mister chiar și pentru cei mai apropiați prieteni ai familiei. 

Nicklas Nielsen, prietenul lui Mick Schumacher, fiul fostului pilot de Formula 1, spune că tânărul de 19 ani nu vorbește despre starea în care se află tatăl lui.

„Mick nu spune că este trist pentru tatăl lui. A spus că uneori este greu. Îl cunosc foarte bine. Este un tip foarte tăcut și calm. Foarte drăguț și primitor. Dar subiectul este complet închis și nu se vorbește despre asta. Încă mai fac karting cu Ralf  Schumacher și nimeni din echipa lui nu vorbește despre ce s-a întâmplat. Poate că lucrurile stau așa pentru că Michael o să-și revină și va ieși în public din nou atunci când este complet reabilitat. Dar este greu de spus ce se întâmplă”, a spus prietenul lui Mick, potrivit dailystar.co.uk.

Michael Schumacher nu a mai apărut în public de la accidentul de schi din luna decembrie 2013, în urma căruia a rămas paralizat. 

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher fiu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close