Antena 3 CNN Externe Cea mai grasă adolescentă din Marea Britanie cântăreşte 215 kilograme

Cea mai grasă adolescentă din Marea Britanie cântăreşte 215 kilograme

Cea mai grasă adolescentă din Marea Britanie cântăreşte 215 kilograme
Sursa foto: Foto: topnews.in
02 Noi 2010   •   09:48

Cea mai grasă adolescentă din Marea Britanie, în vârstă de 17 ani, cântăreşte 215 kilograme. Fata a intrat în atenţia opiniei publice anul trecut, când s-a înscris într-un program de reducere a greutăţii, reuşind să slăbească considerabil. Între timp, însă, tânăra a revenit la obiceiurile alimentare dăunătoare şi a reuşit să ia în greutate nu mai puţin de 100 de kilograme.

Georgia Davis cântărea 208 kilograme în momentul în care s-a înscris în programul de reducere a greutăţii corporale. La acea vreme, tânăra a reuşit să slăbească 95 de kilograme în nouă luni. După încheierea programului, fata a revenit la obiceiurile alimentare nesătătoase şi a luat în greutate peste 100 de kilograme, arată Daily Mail.

Adolescenta spune că, după decesul tatălui său, a început să mânânce numai alimente dăunătoare. "Am început să mănânc din nou numai porcării dupa ce a murit tata. Am dat în bulimie cred. Mâncam pentru a mă simţi mai bine, dar nu reuşeam şi ajungeam tot în faţa frigiderului", povesteste Georgia.

Medicii au avertizat-o pe tânără că, în cazul în care nu slăbeşte, nu va apuca vârsta de 20 de ani.

Georgia Davis, în timpul programului de slăbire:

 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie adolescenta obezitate
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close