Antena 3 CNN Externe Cea mai puternică ţară din lume a luat DECIZIA. Iată ce spune DOCUMENTUL care poate schimba soarta lumii

Cea mai puternică ţară din lume a luat DECIZIA. Iată ce spune DOCUMENTUL care poate schimba soarta lumii

Cea mai puternică ţară din lume a luat DECIZIA. Iată ce spune DOCUMENTUL care poate schimba soarta lumii
de O.P.    |    04 Sep 2013   •   07:43

Un nou proiect de rezoluţie parlamentară, din care AFP a obţinut o copie, a fost elaborat marţi de Senatul american pentru a-i permite lui Barack Obama să lanseze atacuri militare în Siria timp de 60 de zile, cu o posibilă extensie de 90 de zile.

Această versiune a textului autorizează recurgerea la forţă împotriva regimului preşedintelui sirian Bashar al-Assad înlocuind-o pe cea trimisă Congresului de către Casa Albă sâmbătă, care era considerată ca acordându-i prea mult spaţiu de manevră preşedintelui.

"Comisia de Afaceri Externe a Senatului a elaborat o autorizare pentru recurgerea la forţă militară care reflectă voinţa şi preocupările democraţilor şi republicanilor", a anunţat preşedintele comisiei, democratul Robert Menendez, într-un comunicat.

Rezoluţia "nu autorizează utilizarea forţelor americane la sol în Siria în scopul operaţiunilor de luptă", precizează documentul consultat de AFP.

×
Subiecte în articol: Siria

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close