Antena 3 CNN Externe Cel mai fericit om din lume este un american de 65 de ani, de origine chineză, care trăieşte în Hawaii

Cel mai fericit om din lume este un american de 65 de ani, de origine chineză, care trăieşte în Hawaii

Cel mai fericit om din lume este un american de 65 de ani, de origine chineză, care trăieşte în Hawaii
Sursa foto: Foto: Video News
09 Mar 2011   •   11:58

Un studiu publicat recent de Gallup relevă faptul că cel mai fericit om din America este un american de 65 de ani, de origine chineză, care trăişte în Hawaii, conform publicaţiei New York Times.

Studiul a luat în calcul mai mulţi factori pentru a stabili acest nivel de fericire, printre care sănătatea emoţională, sănătatea fizică dar şi atmosfera în familie şi locul de muncă.

În cadrul acestuia, au fost chemaţi peste o mie de oameni, timp de trei ani, pentru a răspunde la întrebări legate de subiectele menţionate.

Acelaşi studiu mai relevă faptul că bărbaţii sunt mai fericiţi decât femeile, şi că vârstnicii sunt mai fericiţi decât oamenii la vârsta a doua.

Astfel, Alvin Wong a fost numit “Cel mai fericit om din America”.

 


Wong este căsătorit, independent financiar şi are propria afacere din care câştigă 120.000 de dolari anual.

Unul dintre secretele pe care Alvin le-a dezvăluit despre cum poţi ajunge la o stare de armonie cu propria ta fiinţă şi cu tot ce se întâmplă în jurul tău este următorul: “Dacă nu poţi râde niţel de tine, viaţa va fi foarte dură cu tine”.

×
Subiecte în articol: studiu fericire american chinez
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close