Antena 3 CNN Externe Cel puţin cinci persoane au murit în Seattle, în urma unui incident armat

Cel puţin cinci persoane au murit în Seattle, în urma unui incident armat

Cel puţin cinci persoane au murit în Seattle, în urma unui incident armat
de M.T.    |    22 Apr 2013   •   16:38

Cel puţin cinci persoane sşi-au pierdut viaţa într-un complex rezidenţial din oraşul american Seattle, în urma unui schimb de focuri, anunţă AP, citată de Agerpres.

Printre victime se află inclusiv un suspect, acesta fiind împuşcat de forţele de ordine.

Poliţia locală a răspuns unui apel de urgenţă înregistrat duminică, în jurul orei locale 19:30, şi au descoperit doi bărbaţi răniţi într-o parcare a unui complex de apartamente din Federal Way.

„Când am sosit, se trăseseră mai multe focuri de armă şi fuseseră înregistrate mai multe apeluri la 911', a afirmat Cathy Schrock, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Federal Way.

Unul dintre suspecţi a încercat să pună mâna pe o armă în timp ce poliţiştii se îndreptau spre cele două persoane rănite, iar ofiţerii au fost obligaţi să deschidă focul, a mai precizat Schrock.

Suspectul a murit, însă, pentru moment, nu se ştie dacă acest lucru s-a întâmplat din cauza schimbului de focuri.

Celălalt bărbat aflat la pământ şi un al treilea bărbat din parcare au fost găsiţi decedaţi. După ce au început să caute prin complex, poliţiştii au descoperit un al patrulea bărbat mort într-un apartament şi o femeie în aceeaşi stare într-o altă unitate.

Schrock a spus că autorităţile încearcă să stabilească dacă femeia a fost o victimă colaterală a conflictului armat, la originea căruia nu se ştie încă ce s-a aflat.

„Vom continua să mergem din uşă în uşă în speranţa că vom găsi noi martori şi, totodată, sperăm să nu mai găsim alte victime”, a explicat purtătoarea de cuvânt a poliţiei.


×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close