Antena 3 CNN Externe China. Hotel de lux amenajat la bordul unui fost portavion sovietic

China. Hotel de lux amenajat la bordul unui fost portavion sovietic

China. Hotel de lux amenajat la bordul unui fost portavion sovietic
Sursa foto: Foto: vova.ro
20 Aug 2011   •   09:30

Un hotel din China va îmbina luxul cu milităria. Planul e perfect realizabil, căci hotelul este amenajat la bordul unui fost portavion sovietic. Proiectul costă peste 15 milioane de dolari, iar preţul unei camere nu se ştie încă.

La hotelul de pe portavionul Kiev, oaspeţii au parte de cinci apartamente prezidenţiale, decorate cu materiale preţioase, covoare scumpe şi canapele din piele. Până şi strălucirea vaselor de toaletă le ia ochii vizitatorilor.

"Principala atracţie a hotelului, şi una specială chiar, este experienţa de a se afla la bordul unui portavion cu vedere la ocean", spune Liu Chang Saying, director de marketing al proiectului.

Până în 1993, portavionul ce măsoară 273 de metri lungime şi 53 de metri lăţime a plutit în Marea Nordului, Marea Baltică, Marea Meditareană sau Oceanul Atlantic.

Anii de glorie sunt încă vizibili pe punte. Aici, turiştii au parte de atracţiile propriu-zise ale sejurului pe un portavion: lansatoare de rachete şi aparate de zbor. Când hotelul de 15,6 milioane de dolari va fi gata, turiştii vor putea face plajă printre ele. Până atunci, ei se bucură de vizită şi de punerea în scenă a unor episoade de război, după o regie de Hollywood.

 

×
Subiecte în articol: hotel camere China lux
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close