Antena 3 CNN Externe Ciclist jefuit pe traseu de trei bărbați înarmați. A reușit să filmeze tot, cu camera montată pe cască

Ciclist jefuit pe traseu de trei bărbați înarmați. A reușit să filmeze tot, cu camera montată pe cască

Ciclist jefuit pe traseu de trei bărbați înarmați. A reușit să filmeze tot, cu camera montată pe cască
05 Iun 2014   •   12:11

Un ciclist a fost atacat și jefuit de trei bărbați, sub amenințarea armei, în timp ce parcurgea un traseu în Somerset West, o suburbie a orașului Cape Town, din Africa de Sud, potrivit enca.com.

Malcom Fox a fost oprit pe traseu de un bărbat înarmat care i-a cerut bicicleta și telefonul, dar i-a lăsat camera GoPro pe care Malcolm o avea montată pe cască, cel mai probabil pentru că nu a știut ce este.

Din nefericire pentru hoți, obiectul bizar de pe casca ciclistului i-a adus în fața instanței, unde au fost acuzați de jaf și arestați.

Incidentul, care a fost filmat cu camera GoPro a ciclistului și postat ulterior pe YouTube, a avut loc pe 31 mai.

Purtătorul de cuvânt al poliției Western Cape Andre Traut a declarat că doi dintre cei trei bărbați au fost arestați duminică, iar cel de-al treilea, luni.

"Suspecții au fost identificați cu ajutorul imaginilor înregistrate cu camera de filmat montată pe casca ciclistului. Primul suspect, în vârstă de 22, a fost arestat duminică, la reședința sa din Pass Sir Lowry, de unde a fost confiscată o armă de foc Luger. În aceeași zi, un alt suspect de 22 de ani a fost arestat, de asemenea, în aceeași regiune.

Polițiștii au recuperat bunurile furate de la ciclist.

×
Subiecte în articol: jaf armat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close